Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Користь пептидів в косметиці

Користь пептидів в косметиці

Пептиди - один з найбільш обговорюваних інгредієнтів в області догляду за шкірою проти старіння. При нанесенні на шкіру вони демонструють чудові переваги, оживляючи шкіру, роблячи її більш пружною і сильною. Пептиди дуже корисні для вашої шкіри.

Що таке пептиди?

Пептиди - це ті короткі ланцюжки амінокислот, які діють як будівельні блоки для білків, таких як колаген, еластин і кератин. Ці білки є основою вашої шкіри і відповідають за її текстуру, силу і пружність. Без пептидів наша шкіра буде менш неушкодженою, що може привести до втрати пружності, появі зморшок, зміни текстури.

Від косметологів ми часто чуємо про те, для чого потрібні пептиди в косметиці - при місцевому нанесенні на шкіру пептиди діють як невеликі посередники, спонукаючи клітини шкіри виконувати певні функції, такі як створення колагену і еластину, спонукаючи шкіру виглядати і діяти молодше. Відзначається, що вони допомагають підтримувати вашу шкіру на декількох рівнях, наприклад, зміцнюючи, заспокоюючи і зволожуючи шкіру.

Пептиди є важливим інгредієнтом в боротьбі зі старінням і повинні бути частиною вашого повсякденного арсеналу, тому що потреба в клітинах поводитися як здорові молоді клітини вимагає щоденної уваги.