Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Природні ліпіди для активного омолодження

Природні ліпіди для активного омолодження

Кераміди часто активно використовуються в якості антивікового інгредієнта в засобах по догляду. Це ліпіди (жири), які природним чином зустрічаються в шкірі. Вони складають більше 50% складу шкіри, тому не дивно, що вони грають таку важливу роль в захисті шкіри від загроз навколишнього середовища і допомагаючи їй виглядати молодше.

Кераміди в догляді за шкірою можуть заповнити запаси керамідів у вашій шкірі. Це допомагає вашій шкірі виглядати і вести себе як молодший, а також зберігає її зволоженою, пружною і еластичною.

Як позначаються кераміди в косметиці? У складі косметичних засобів кераміди позначаються загальним словом ceramide з літерним позначенням (ceramide AP, EOP, NG, NP, NS). Кераміди довели активні антивікові властивості. Якщо порівняти їх з цеглою і будівельним розчином, клітини шкіри - це цеглини, а кераміди - це будівельний розчин. Кераміди зміцнюють шкіру і утворюють захисний шар, що допомагає запобігти втраті вологи і видимі пошкодження від факторів навколишнього середовища.