Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Безін'єкційна терапія обличчя

Безін'єкційна терапія обличчя

Карбоксітерапія в косметології - це метод впливу на шкіру вуглекислим газом. Під час цього процесу поліпшується кровообіг, а клітини насичуються киснем. Активізуються обмінні процеси, посилюється лімфодренаж, виробляються будівельні білки колагену і еластину, що продовжують молодість шкіри.

                                                      

Безін'єкційна карбоксітерапіі особи передбачає нанесення на шкіру спеціального засобу і активатора, завдяки якому вуглекислий газ безболісно проникає через ороговілий шар шкіри в епідерміс і дерму.

Чим просякнута маска для карбоксітерапіі? Маска просякнута висушеними при особливих умовах активними речовинами, які сприяють глибокому очищенню і омолодженню шкіри.

Безін'єкційна карбоксітерапіі можна проводити в будь-якому віці і для різних типів шкіри. Клієнти дуже задоволені маскою, тому що вона дбайливо усуває застійні явища в шкірі, пов'язані з порушенням кровообігу, стимулює лімфо і кровообіг, підсилює клітинний метаболізм, а це в свою чергу допомагає гармонізувати колір обличчя, прибрати синці і мішкуватий шкіру під очима.

Інноваційний склад карбоксітерапіі має кумулятивний ефект і дає максимальний результат у разі завершення лікувального курсу, після якого необхідно періодично проводити підтримуючі сеанси, щоб закріпити і посилити ефект.