Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Ліфтинг-програма - маска з Wow-ефектом

Ліфтинг-програма - маска з Wow-ефектом

Згодом наше обличчя втрачає пружність і молодість. У міру ослаблення дермальной структури, уповільнення вироблення колагену і втрати обсягу жирових подушечок, багато пацієнтів починають помічати зморшки, тонкі лінії і в'ялість шкіри на обличчі і шиї. Втрата обсягу і в'ялість, яка відбувається з віком, також може зробити вас передчасно постарілим, що в кінцевому підсумку може позначитися на вашій впевненості в собі і якість життя. Для тих, хто прагне усунути зморшки, відновити обсяг або підтягнути шкіру, операція не завжди може бути їх першим вибором або найбільш підходящим варіантом.

Ліфтинг-програма - це безопераційна процедура для особи, яка сприяє активному омолодженню й оздоровленню зсередини.

Косметологи вважають, що це кращий нехірургічний спосіб для розгладження верхніх, середніх і нижніх зморшок і тонких ліній. В результаті цієї процедури ваше обличчя стає більш гладким, молодим і здоровим.Ліфтінг-програма дає миттєвий ліфтинг навіть після першого застосування, і має накопичувальний ефект.

Ліфтинг-програма для особи SUPER LIFTING PROGRAM Picobio сприяє не тільки активному омолодженню, а й:

  • Вирівнює колір обличчя.
  • Розгладжує мімічні і дермальниє зморшки.
  • Зміцнює капіляри, поліпшує кровообіг.
  • Зменшує вираженість куперозу.
  • Лімфодренажной дію (виводить зайву рідину, прибирає набряклість)
  • Підвищує тонус шкіри.
  • Активізує обмінні процеси.
  • Видаляє пігментацію.
  • Стимулює зволоження.
  • Звужує пори.

Як використовувати маску ліфтинг?

Ретельно очистити шкіру обличчя і зробити тонізацію. Бажано, щоб очищуючий засіб не містило жодних масел! Це знизить активність компонентів маски. Таким може бути тонік проти зморшок з пептидами Wrinkle Peptide Toner для зрілої шкіри, що в'яне 35+.
Додати вміст ампули Super Lifting Polimer з пептидами в ємність з Super Lifting Pack і ретельно розмішати пензликом 20-30 секунд до однорідної маси. Однорідність маси впливає на ефективність!
Нанести склад рівномірно на шкіру обличчя по кісточки очей за допомогою пензлика. Рекомендується обережно застосовувати в області очей, враховуючи властивості маски.
Залишити маску на обличчі на 20-40 хвилин (можна тримати довше за відчуттями м'язів обличчя). Маска для чутливої ​​шкіри наноситься на обличчя на час не більше 20 хвилин! Рекомендується перебувати в горизонтальному положенні і під час дії маски і не задіяти міміку обличчя!
Змити склад маски за допомогою теплої води (попередньо покласти вологий компрес) і провести тонізацію шкіри. Після видалення маски для найкращого результату рекомендуємо нанести сироватку, есенцію і зволожуючий крем з пептидами від зморшок Super Lifting Wrinkle Cream.


З сьогоднішнім різноманітністю можливостей для покращення естетики операція з підтяжки обличчя більше не є єдиним ефективним і надійним способом виправити наслідки віку. SUPER LIFTING PROGRAM Picobio сприяє миттєвому ліфтінгу. Якщо ви хочете усунути вплив віку або поліпшити свій профіль, але не готові до операції - SUPER LIFTING PROGRAM Picobio є кращим рішенням, яке допоможе повернути молодість і красу!