Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Омолодження: коли і як почати?

Омолодження: коли і як почати?

Сьогодні є безліч продуктів для боротьби з видимими ознаками старіння, такими як зморшки, гусячі лапки, темні кола під очима і тьмяна шкіра. Варіанти настільки великі, що насправді може здатися досить складним визначення режиму догляду за шкірою, який працює найкраще. Отже, коли і з чого почати?

Зі скількох років можна використовувати антивікові маски?

Наступним кроком в боротьбі проти старіння шкіри є визначення продукту, який буде найбільш ефективний. Експерти рекомендують маски, крему, і інші косметичні засоби, з похідними вітаміну А, такими як ретинол, для поліпшення загального стану ип оздоровлення шкіри. Маски для боротьби зі зморшками, які містять похідні вітаміну А, можуть сприяти новому відкладенню колагену і запобігати його деградацію за рахунок збільшення проколагену. Косметологи сходяться на думці, що шкіра починає старіти приблизно до 25 років, і рекомендують починати профілактику якомога раніше. У віці 25 - 30 наша шкіра починає повільно втрачати колаген, тому рекомендують з цього віку використовувати антивікові засоби по догляду за шкірою. Рекомендують дивитися по потребах, але починати антивікове вплив на шкіру з коштів, які мають в складі щадні компоненти.

Зараз представлено безліч антицелюлітних засобів, які обіцяють вирішити цю проблему. Давайте поговоримо про те компонентах і які проблеми він повинен вирішувати. Ключові інгредієнти, на які слід звертати увагу при скануванні етикеток антивікових продуктів, включають гіалуронову кислоту, антиоксиданти, такі як аскорбінова кислота (вітамін C) і вітамін E, гліколева кислота, пептиди і цераміди.

У зв'язку зі змінами, які зазнає наша шкіра з віком, важливо знайти процедуру догляду за шкірою, і маски - відмінний засіб для початку. Використання маски для обличчя допоможе задовольнити ваші конкретні потреби, і відтягнути процес старіння шкіри.