Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Ефективне рішення неприємної проблеми

Ефективне рішення неприємної проблеми

Целюліт - це косметичний стан шкіри, при якому шкіра на стегнах, животі або інших частинах тіла має ямчатой ​​і нерівний вид. Це викликано накопиченням жиру під шкірою і часто є результатом гормонів, вагітності, генетики, збільшення ваги, або нездорового способу життя. Целюліт викликається скупченням жиру під шкірою. Деякі жінки більш схильні до цього, ніж інші. Ступінь і вираженість целюліту можуть залежати від процентного вмісту жиру в організмі. Товщина шкіри також впливає на появу целюліту. Целюліт може розвинутися у людей будь-якої статури і ваги.

                                       

На ринку існує ряд кремів, які покликані мінімізувати появу целюліту. Косметичні продукти містять такі інгредієнти, як кофеїн, ретинол, вітамін C, фістін, пептиди і l-карнітин, які, як було доведено, допомагають зменшити целюліт.

Антицелюлітні засоби які працюють:

 

  • Зміцнюючий інтенсивний охолоджуючий гель для тіла Vela Shape Reaffirming Gel складається з 28 активних компонентів, які глибоко проникають в шкіру, що сприяє ефективному і пролонгованим действію.Гель має омолоджуючий ефект, завдяки чому робить шкіру ніжною і оксамитовою, відновлюючи еластичність і тонус шкіри. Задоволені клієнтки відзначили, що гель в короткі терміни візуально зменшує прояви целюліту, допомагає запобігти утворенню нових жирових клітин в проблемних областях.
  • Коригувальний липолитический термогель Vela Shape Resculpting Gel має інноваційний склад, який є дуже ефективним, роблячи шкіру пружною, зменшуючи жирові відкладення.
  • Активний дренажний крем з ліполітікі Vela Shape ActiV Cream не тільки сприяє схудненню, відновленню пружності шкіри, але і допомагає запобігти повторному утворення нових жирових клітин в проблемних зонах, покращує мікроциркуляцію, лімфодренаж, запобігає затримці рідини в тканинах.


Для досягнення оптимальних результатів ми рекомендуємо вести правильний спосіб життя: займатися спортом, правильно харчуватися, користуватися коригуючих засобом, щоб здивуватися дивним результатом.