Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Мезороллер для обличчя - сучасний доглядовий апарат

Мезороллер - це медичний інструмент для впливу на шкіру. Простіше кажучи, мезороллер - це ролик, на поверхні якого є безліч маленьких голок. Валик зазвичай оснащений зручною ергономічною ручкою, а голки можуть бути різної довжини або ширини в залежності від потреб шкіри.

                                                                          

Як вибрати мезороллер для обличчя?

У нашому магазині представлено 3 види Мезороллери: 0,5 мм, 1мм і 2 мм. Для домашнього догляду за обличчям рекомендують вибрати мезороллер ZGTS для особи 0.5 мм, який буде найбільш щадним і ефективним. Принцип дії цього пристрою полягає в мінімальному проколюванні шкіри при накоченні валика по обличчю, щоб створити мікроканали, за якими проходять активні компоненти кошти, нанесеного перед процедурою.

Даний прилад дві основні задачі:

1. Стимуляція шкіри і запуск процесів регенерації. В результаті посиленого кровообігу і вироблення колагену і еластину пошкоджені ділянки шкіри заживають і відновлюються, утворюються нові клітини.

2. Підвищений всмоктування поживних речовин з поверхні шкіри. Освіта мікроскопічних утворень на поверхні шкіри забезпечує краще всмоктування різних компонентів, нанесених раніше на шкіру обличчя.

Коротко можна сказати, завдання Мезороллери - стимулювати організм виробляти більше колагену і запускати процеси регенерації за рахунок мікропошкодження. Вже після першого застосування видна велика різниця від використання Мезороллери для особи до і після.

Як часто як часто можна використовувати мезороллер? Процедура прокатування сироватки з Мезороллери застосовується 1 раз в тиждень.