Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Сучасний вплив мікрострумів на обличчя і тіло

Масажер з мікрострумами є сучасною, нехірургічною підтяжкою, і інструментом для омолодження тіла. Мікрострумова прокатка зменшує ознаки старіння, покращує контур обличчя і тіла. Цей масажер сприяє стимуляції вироблення колагену і еластину в вашій шкірі. Він також відновлює пошкоджені тканини і  м'язи обличчя, щоб вони стали більш пружними і підтягнутими.

Переваги масажу, що забезпечуються цим чудовим маленьким косметичним інструментом, включають в себе значне поліпшення проникнення продукту, тому вони можуть працювати більш ефективно. Косметологи відзначають, що ніжний масаж запускає природну здатність нашої шкіри до самовідновлення, що призводить до поліпшення її тону і глибокої зволоженості.

Наш косметолог розповів про те, як вибрати масажер з мікрострумами для тіла. Якщо ви хочете пропрацювати шкіру обличчя і тіла, зменшити целюліт, зміцнити й підтягти шкіру, оздоровитися і омолодитися, тоді масажер ReFa CARAT з мікрострумами для обличчя і тіла - це найкраще рішення для вас!

Масажер ReFa CARAT з мікрострумами для обличчя і тіла, який представлений в нашому магазині, є не тільки багатофункціональним, але і дуже ефективним. Масажер надає омолоджуючу дію на шкіру, насичує її киснем, стимулює активний синтез нових колагенових і еластинових волокон, перешкоджають обвисання шкіри, підтягує її, підвищує пружність, сприяють освітленню пігментації шкіри.