Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Здорова шкіра - добре очищена шкіра

Здорова шкіра - добре очищена шкіра

Всі ми знаємо, що хороша шкіра починається з ретельного очищення. Будь-яку косметику потрібно змивати, і корейська - не виняток. Зараз ми розповімо про найбільш ефективні засоби для демакіяжу, які не тільки очистять шкіру, але і будуть сприяти її глибокому оздоровленню. Все ми знаємо, що хороша шкіра починається з ретельного очищення. Будь-яку косметику потрібно змивати, і корейська - не виняток. Зараз ми розповімо про найбільш ефективні засоби для демакіяжу, які не тільки очистять шкіру, але і будуть сприяти її глибокому оздоровлення.

                                                                    

ББ крем являє собою щільне покриття. ББ крем робить шкіру досконалою, але потребує змивання. Чим змивати корейський бб крем? Наші косметологи рекомендують використовувати засіб двофазне для зняття макіяжу Dr.Hedison Blue Mild Remover. Такий засіб дуже добре видаляє макіяж, в тому числі і ББ-крем. Активні компоненти кошти дозволяють не дратувати шкіру, при цьому активно доглядати за нею. Ніжна формула не викликає роздратування, свербіння і почервоніння.

Після двухфазного засобу рекомендують використовувати пінку для вмивання, щоб зберегти здоров'я і красу шкіри надовго. У нашому магазині професійної корейської косметики ви зможете вибрати пінку, яка підійде саме вам. Пінка для вмивання та звуження пор Pore Fill Up Chorcoal Bubble Cleanser, яка утворює піну і сприяє делікатному очищенню. Цей засіб є чудовим адсорбентом, і вже полюбилося багатьом нашим клієнтам за дбайливе і ретельне очищення. Пінка з лимоном для очищення і сяйва шкіри Pro You M Lemon Fresh активно підтримує водний баланс, має м'який освітлюючим ефектом, оновлюючи клітини епідермісу. Ця пінка сприяє дбайливому догляду за шкірою. Пінка з екстрактом козячого молока Dr.Hedison Royal Goat Milk Foam Cleanser сприяє регенерації, роблячи шкіру оксамитовою і сяючою.

Вибирайте кращий засіб для вас, щоб переконатися в високоефективності професійної корейської косметики.