Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Скажіть "НІ" зморшкам!

Нововведення корейської косметики ніколи не закінчуються. Особливо це актуально для антивікових засобів. З віком наша шкіра стає тонкою і виробляє менше колагену і еластину, а це означає, що вона не відновлюється сама по собі, стає не такою зволоженою. Креми від зморшок можуть бути відмінним універсальним рішенням для природного процесу старіння шкіри, тому що вони підтримують старіючу шкіру і доставляють в шкіру інгредієнти, які допомагають їй краще відновлюватися і оновлюватися.

                                      

Як вибрати корейський крем від зморшок?

Коли справа доходить до вибору кращого крему від зморшок, вам в першу чергу потрібно подумати, коли ви плануєте його використовувати. То який корейський крем від зморшок краще? У нашому магазині представлений великий вибір кремів цієї групи, серед яких ви можете вибрати найбільш підходящий для вас.

Крем з пептидами проти зморшок Pro You Wrinkle Peptide Cream є дуже поживним, активно запобігає появі зморшок, відновлює природну бар'єрну функцію шкіри, ефективно насичує шкіру вологою, компенсує дефіцит натурального зволожуючого фактора (NMF).

Крем для обличчя Bio Antiaging PDRN Cream з полинуклеотидами є нашим хітом, так як завдяки інноваційному складу він активно омолоджує шкіру, відновлює еластичність, пружність і сяйво шкіри.

Крем проти зморшок з платиною і пептидами Metacos Platinum Wrinkle Peptide Cream не тільки дбайливо бореться з віковими проявами, а й запобігає появі нових зморшок, в тому числі і мімічних.

Якщо у вас залишилися питання - наш косметолог завжди відповість на них, і вибере для вас кращий крем проти зморшок.