Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Пілінг для усунення комедонів з AHA (5%) і BHA-кислотами PRO YOU Professional Peeling Solution

Основні характеристики
Об`єм: 30 мл
Тип шкіри: Вікова, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха, Усі типи, Чутлива
Вік: 25 - 30, 30-40, 40 +, до 25
Ефект: Антивіковий, Від акне та висипаннь, Від зморшок, Від пігментації, Від тьмяності шкіри, Від чорних цяток, Зволоження, Звуження пор, Освітлення, Очищення, Регенерація, Себорегуляція
У складі: BHA-кислоти, Антиоксиданти, АХА кислоти, Бета-глюкан, Гіалуронова кислота, Колаген, Центелла азіатська
1 078 грн
купити в один клік
Про компанію
Всі товари сертифіковано
Доставка
Відправляємо того ж дня при замовленні до 16:00

Пілінг для усунення комедонів з AHA (5%) і BHA-кислотами PRO YOU Professional Peeling Solution

Набридли лущення, нерівний рельєф і закриті комедони? А тональний все це підкреслює і відображення в дзеркалі не радує… Вихід є! – Експерти бренду PRO YOU Professional знають, як отримати неймовірно гладеньку та шовковисту шкіру, як після відвідування косметолога не виходячи з дому. Технологи власної дослідницької лабораторії бренду створили неймовірно м'яку формулу пілінгу, яка дає видимий результат. Засіб створений на основі зволожувальних AHA-кислот у концентрації 5%, які доповнено BHA-кислотами для покращення рельєфу не лише нормального типу шкіри, а й поліпшення стану епідермісу, схильного до появи комедонів, висипань і акне. Гладенька шкіра без лущення і запалень відтепер доступна кожній, незалежно від типу шкіри. Крім того, до складу входить комплекс цінних рослинних екстрактів: кореня солодки, центелли, ромашки, камелії, гірчака японського, листя розмарину, граната й інжиру. Ці екстракти підтримують цілісність епідермального бар'єру, заспокоюють і зменшують природну подразнювальну дію кислот, пом'якшуючи формулу.

Кожна процедура пілінгу AHA Peeling Solution 5% підвищує синтез колагену й еластину, завдяки чому шкіра активно оновлюється і після курсу застосування набуває пружнішого вигляду й рівного рельєфу. Завдяки дуету з екстракту кореня солодки і гліколевої кислоти засіб накопичувально вирівнює тон обличчя, м'яко висвітлюючи постакне. Секрет здорової сяючої шкіри простий, спробуйте професійний пілінг PRO YOU і переконайтеся в цьому на власному досвіді!

ЯКІ ПРОБЛЕМИ ВИРІШУЄ

  • М'яко видаляє ороговілі частинки епідермісу
  • Очищає від забруднень, залишків макіяжу і себума
  • Ефективно усуває лущення, після пілінгу тональний лягає рівніше
  • Робить шкіру гладенькою та еластичною
  • Зволожує під час використання
  • Абсолютно не подразнює обличчя
  • Накопичувально покращує загальний стан шкірного покриву
  • Процедура пілінгу значно підвищує ефективність програм професійного і домашнього догляду

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ

Пілінг для усунення комедонів з AHA (5%) і BHA-кислотами PRO YOU Professional Peeling Solution:

  • Екстракт кореня солодки (Licorice root extract) – володіє регенерувальною дією, допомагає зменшити ознаки подразнення, заспокоює шкіру і стимулює синтез колагену.
  • Алантоїн (Allantoin) – має протизапальну і протимікробну дію, сприяє відлущенню ороговілих клітин. Особливо сприятливо алантоїн впливає на суху і чутливу шкіру. Він покращує захисні функції епідермісу, ефективний при подразненні. Алантоїн – потужний антиоксидант, а також має зволожувальні і пом'якшувальні властивості.
  • Бета-глюкан (Beta glucan) – стимулює вироблення колагену і гіалуронової кислоти. Є потужним антиоксидантом і має ранозагоювальні та протизапальні властивості. Бета-глюкан уповільнює утворення зморшок, стираючи вже існуючі глибиною до 1 мм. Усуває подразнення, почервоніння і допомагає шкірі схильній до алергії протистояти негативним зовнішнім впливам.
  • Комплекси рослинних екстрактів Multi Ex BSASM і Skin Plus Calm (Complex of herbal extracts Multi Ex BSASM and Skin Plus Calm) – значно покращують структуру шкіри, насичують її вітамінами, сприяють швидкій регенерації і захищають її від несприятливого впливу зовнішнього середовища.

УПАКОВКА, БРЕНД

Об `єм 30 мл
Pro You Professional, Південна Корея

Застосування

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

  1. Очистіть шкіру.
  2. Нанесіть засіб, уникаючи зон навколо очей і губ.
  3. Тримайте до 5-ти хвилин, після чого змийте великою кількістю води.
  4. Після застосування пілінгу рекомендуємо нанести зволожувальну маску.
  5. Для найкращого ефекту використовуйте курсом з декількох процедур (від 3-х до 7-ми) з інтервалом 10-14 днів.

До/Після:

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Індивідуальна непереносимість компонентів, герпетична інфекція, ушкодження шкіри, вагітність.

Характеристики
Объемы
Об`єм 30 мл
Відгуки
Ірина
19.01.2024
Цей пілінг для мене просто чудо, він дійсно покращив стан шкіри та допоміг справитись з висипами. Результат не миттєвий, але він є.Зазвичай наношу ввечері, тримаю 10 хвилин. На ранок, якщо було активне запалення, воно зменшується. Шкіра стає більш гладенька та сяюча.Використовувала 2 рази на тиждень. Дякую Рамосу за подарунки , ніде такого немає як у вас , пишаюсь тим що в Україні є такі магазини !
Ірина
17.01.2024
Взяла на пробу декілька позицій цього бренду і окрім крему, моє серце тепер належить і цьому пілінгу, почервоніння та запалення наче злякались і втекли, шкіра чудово себе почуває. Маю суху, на підлітковий вік, шкіру. Мені підійшло
Надежда Васильевна
26.12.2023
Пилинг просто отличный!! Даже не надеялась на такой достаточно быстрый результат!
Сделала одну процедуру в два слоя . Цвет кожи стал ровнее, ушли высыпания. Заметно ушла жирность кожи в Т-зоне. Также черные точки стали почти незаметными, хотя сами поры видны. Кожа стала очень нежная и гладкая, визуально это не заметно, но когда до нее дотрагиваешься, то просто блаженство) Также появился тонус у кожи, она стала более плотнее, упругой. Ушла какая то вялость кожи, которая была заметна по порам. Буду продолжать дальше!! Очень советую!
Администратор
26.12.2023
Надіє, дякуємо за такий розгорнутий відгук, обожнюємо такі! Він буде дуже корисним для інших красунь, що обирають пілінги)
З наступаючими святами, сяйної шкіри та компліментів 24/7 в Новому році!
Написати відгук
Хіти продажів