Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Емульсія і крем: в чому відмінності і що вибрати?

Емульсія і крем: в чому відмінності і що вибрати?

Знати все про догляд за шкірою - це складне завдання, яке вимагає певних знань. Емульсія і крем в системі професійного корейського догляду займають почесне місце. Навіщо вони потрібні, і в чому їх різниця?

                                                              

Емульсія - це більш легкі версії зволожуючих кремів. На відміну від більшості важких кремів для обличчя, емульсії, як правило, на водній основі, а це значить, що вони легше кремів. У деяких випадках емульсії бувають гелевими або майже рідкими. В цілому емульсії вбираються в шкіру швидше і не лягають на шкіру липкою маскою, як це роблять деякі креми.

Емульсії пропонують багато з переваг кремів, тільки в більш легкій формулі. Такий вид косметичного засобу вважають проміжним продуктом між сироватками та кремами. Він не такий легкий, як сироватка, але і не такий важкий, як крем. Це легкі, що не липкі зволожувачі на водній основі, які допомагають зберігати шкіру зволоженою і гладкою. Вони гущі, ніж сироватки, що ідеально підходить для використання в якості денного кошти під макіяжем. Емульсії призначені для закріплення раніше нанесених продуктів, щоб вони використовували свій максимальний потенціал.

Зволожуючі креми зазвичай є останнім кроком в догляді за шкірою. Вони мають найбільшу густу консистенцію майже з усіх засобів по догляду за шкірою, тому їх найкраще використовувати для створення бар'єру для зовнішніх подразників. Креми забезпечують максимальне інтенсивне зволоження вашої шкіри.

Кожен продукт задовольняє ваші потреби в догляді за шкірою різними, але ефективними способами. Тепер, коли ви знаєте, як і для чого їх використовувати, переходите до використання цих важливих продуктів в своєму повсякденному житті!