Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Інноваційний і зручний тональний засіб

Кушон - це майже те ж саме, що і звичайний тональний крем, тільки в більш інноваційній формі. Основна відмінність полягає в тому, що рідка формула поміщена в компактний корпус. Цей продукт зручний і легкий в нанесенні, так як має в комплекті губку, якою можна нанести засіб набагато швидше і простіше.

                                          

Кушон вже встигли завоювати любов багатьох клієнток. Адже вони не тільки ідеально підходять для того, щоб покласти їх у сумку для підфарбовування на ходу, але і мають легкі формули, які відмінно підходять для тих, хто шукає покриття з додатковими перевагами догляду за шкірою. Як працює кушон? Він легко наноситься на шкіру, дарує ідеальний тон і сприятливо доглядає за шкірою.

Кушон: як вибрати?

Оскільки кушон знаходиться в прямому контакті з вашою шкірою протягом декількох годин в день, це може вплинути на зовнішній вигляд і відчуття вашої шкіри, якщо ви використовуєте засіб, який не підходить для вашого типу шкіри. Більш того, сучасні кушон більше не служать тільки для того, щоб згладити тон шкіри або приховати недоліки. Найчастіше основи тепер збагачені інгредієнтами для догляду за шкірою, які можуть допомогти поліпшити стан шкіри завдяки тому, що ваша шкіра щодня контактує з нею протягом довгих годин. Вибирайте кушон по вашому типу шкіри, це буде сприятливо працювати з його особливостями.

Кушон мають різний склад, і відповідно можуть вирішувати різні проблеми: зволожувати, омолоджувати, мати покриття без жирного блиску. Ось, наприклад, кушон зволожуючий Pittoresco Cushion №23 Dr.Hedison зі змінним блоком і захистом SPF50 є не тільки відмінним тонуючим засобом, а й глибоко зволожуючим. Кушон підвищує тонус шкіри, і сприяє рівному тону, який не скачується і не липне. Багатофункціональний кушон з пептидами Dr.Hedison Miracle Cushion створює не тільки ідеальний тон, а й скорочує глибину і кількість зморшок.