Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Безопераційна підтяжка обличчя з моментальним ефектом

Безопераційна підтяжка обличчя - це нехірургічна процедура, призначена для омолодження і оновлення зовнішнього вигляду. У порівнянні з хірургічною підтяжкою обличчя, це простий, комфортний метод, який можна легко зробити в домашніх умовах.

Еластичний біо-турмаліновий бандаж Vela Contour V Lift Band - це ефективна маска для обличчя на підборіддя, яка завдяки дії інфрачервоного випромінювання покращує кровообіг в глибоких шарах шкіри.
Маска бандаж для особи скільки носити? Після нанесення на очищену шкіру Revital 4D Refill V Pack моделює ліфтинг - маски для обличчя на підборіддя, розташувати силіконову частина бандажа на підборіддя і закріпіть липучкою на голові. Зняти після 30-40 хвилин носіння пов'язки, зробити масажні руху в області підборіддя, скул і щік.

Чи можна спати в бандажі для обличчя? Наші косметологи не рекомендують спати в маска, досить буде 30-40 хвилин в день, щоб побачити результат.

У нашому магазині представлений професійний комплекс ANACIS Vela Contour для створення досконалого V-контуру обличчя, який включає в себе: липолитическую сироватку для контуру обличчя Vela Countur V Contoring Serum, ліфтинг-маску для контуру обличчя Vela Contour 4D Refill V Pack, еластичний біо-турмаліновий бандаж 4D V Lift Band with Tourmaline, і крем жиросжигающий Vela Contour V Firming Cream. Набір є дуже ефективним і допоможе домогтися досконалого V-контуру обличчя.