Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Нейропептиди: сила і ефективність в косметиці

Сьогоднішні косметичні продукти вимагають високоефективних інгредієнтів, які сприяють швидкому, активному і ефективному вирішенню проблем.

Нейропептиди є будівельними блоками, з яких складаються білки в нашому тілі, включаючи колаген в шкірі. Без цих білків ми побачимо зморшки, ламкі нігті і сухе волосся, які схильні до ламкості. Ці волокна є будівельними блоками нашої шкіри і надають тканинам пружність і еластичність.

                                      

Нейропептиди працюють, маючи контакт із епідермальними і дермальними клітинами і згодом керуючи функціями декількох клітин шкіри, такими як відновлення, і оздоровлення кожі.Нейропептіди, входять в багато продуктів по догляду за шкірою - і не дарма.

Нейропептиди в косметиці дбайливо зміцнюють шкірний бар'єр, можуть допомогти полегшити запалення, відновити пошкоджену шкіру і вирівняти її тон, допомагають зменшити активність м'язів.

Вони можуть стати відмінним доповненням до повсякденного догляду за шкірою, тому що допомагають вирішити безліч проблем зі шкірою. Але, як і у випадку з усіма антивіковими інгредієнтами, кращий підхід - використовувати такі продукти, як зволожуючі креми і сироватки, в яких використовується коктейль з відмінних інгредієнтів, включаючи антиоксиданти і відновлюють шкіру речовини, щоб помітно поліпшити здоров'я і зовнішній вигляд вашої шкіри!