Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Ліфтинг-маска для контуру обличчя Vela Contour 4D Refill V Pack, 10 мл*5 шт

  • Бренд: ANACIS
  • Модель: 29170103 | У наявності
Основні характеристики
Кількість процедур : 5 процедур
Тип шкіри: Вікова, Жирна, Комбінована, Нормальна, Суха, Усі типи, Чутлива
Вік: 25 - 30, 30-40, 40 +
Ефект: Антивіковий, Від зморшок, Від тьмяності шкіри, Зволоження, Ліфтінг, Регенерація, Салонний догляд вдома
У складі: Аденозин, Гіалуронова кислота, Колаген, Ніацинамід, Пептиди
1 330 грн
купити в один клік
Про компанію
Всі товари сертифіковано
Доставка
При підтвердженні замовлення до 17.00 — відпpaвляємo тoгo ж дня

Ліфтинг-маска для контуру обличчя Vela Contour 4D Refill V Pack

Ліфтинг-маска для корекції овалу обличчя розроблена корейськими фахівцями. Являє собою 4-мірний лист з високоякісної бавовни. Склад, яким покрита маска, забезпечує миттєвий і пролонгований ліфтинг-ефект після однократного використання. При курсовому використанні відновлюється овал обличчя, помітно вирівнюється тон і рельєф шкіри, розгладжуються зморшки, відновлюється тургор і еластичність шкіри.
 

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ

Ліфтинг-маска для контуру обличчя Vela Contour 4D Refill V Pack

Цей результат досягається за рахунок спеціально розробленого запатентованого комплексу BODYFIT.
Пептиди (аденозин, олигопептид-1, олигопептид-2, поліпептид-10), комплекс ферментованих рослинних екстрактів зніту, портулаку, лаванди, квітки білого латаття, альтеромонаса, білої верби, пуллулан і стабілізований вітамін С володіють інтенсивним омолоджуючим і антиоксидантним ефектом, забезпечують відновлення функцій фібробластів і процесів синтезу волокон колагену, що запобігає втраті пружності та появі шкірних складок і зморщок. Ніацинамід освітлює шкіру, алантоїн, бетаїн, гіалуронат натрію, гідролізований колаген інтенсивно і глибоко зволожують і захищають шкіру.

Поєднання маски і бандажа 4D V Lift Band з біо-турмалінового волокна забезпечує посилення ліфтинг-ефекту за рахунок механічної підтягучої дії бандажа.

УПАКОВКА, БРЕНД

5 масок (1 маска - 10 мл)
Професійна дерматокосметика ANACIS, Пд. Корея

Застосування
  1. Очистити обличчя
  2. Розташувати маску на підборіддя по контуру особи, закріпити біотурмаліновим бандажем
  3. Через 30-45 хвилин можна зняти бандаж, масажними рухами дати вбратися залишкам маски. Чи не змивати
  4. Закінчити процедуру можна нанесенням моделює ліфтинг крем для контуру ліцаV Firming Cream.
  5. Частота використання - 2-3-рази на тиждень. 
Характеристики
Объемы
Кількість процедур 5 процедур
Відгуки
Ольга
17.05.2024
Не очікувала, що масочка настільки класна! Обличчя ніби дійсно розгладжене і наповнене, зник третій підборіддя! Однозначно візьму ще! І комфортна у використанні! ❤️
Администратор
20.05.2024
Ольго, дякуємо за чудовий відгук! Тішимось, що ліфтинг-маска показала свою ефективність та задовільнила потреби Вашої шкіри. Рекомендуємо також для ще більшого ефекту додати сироватку цієї ж лінійки арт. 29100101 та закріпити дію ліфтинг-кремом арт. 29100102. Користуйтесь із задоволенням та компліментів Вам 24/7
Юлія
21.02.2024
Хочу подякувати за посилочки, за те що пішли на зустріч і відправили моє замовлення двома відправленнями, за чудове пакування, від якого отримуєш естетичне задоволення, за подаруночки і за увагу, яку приділили при формуванні замовлення!
Администратор
21.02.2024
Юліє, нам дуже приємно читати такі відгуки) Ми завжди робимо максимум зусиль для наших клієнтів, адже Ви у нас найкращі!
Катерина Мудрик
14.06.2023
После того, как сделала заказ, перезвонила девушка, я спросила есть ли перевод у продукции, мне ответили: "конечно. Если что, всю информацию можно найти на сайте "
Продукция без перевода. Перевела с помощью телефона. Мелочь, но за такую цену можно было заморочиться и вложить в коробки перевод с точными разьяснениями
Администратор
15.06.2023
Катерино, дякуємо за звернення, це дуже допоможе покращити наш сервіс! Ми переглянули, яким було Ваше спілкування з нашим менеджером-стажером, так дійсно інформація надана Вам не була повною, приносимо вибачення, ми пропрацюємо з цим менеджером якість інформативності консультування і покращимо її навички. Для нас важливо визнавати помилки, виявляти недопрацювання та виправляти їх, вони дозволяють нам рости, і Ви нам в цьому допомагаєте.

З нетерпінням чекаємо Ваших вражень від продукту, та завжди раді бачити Вас знову на RAMOSU!
Написати відгук
Хіти продажів