Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Крем Pro You Coenzyme Q10 Cream з Коензимом, 60 г

Основні характеристики
Тип шкіри: Вікова, Комбінована, Нормальна, Суха, Усі типи, Чутлива
Вік: 30-40, 40 +
Ефект: Антивіковий, Від зморшок, Від пігментації, Від тьмяності шкіри, Живлення, Зволоження, Лікування куперозу, Освітлення, Регенерація
У складі: Антиоксиданти, Гіалуронова кислота, Коензім Q10, Колаген, Центелла азіатська
1 738 грн
купити в один клік
Про компанію
Всі товари сертифіковано
Доставка
Відправляємо того ж дня при замовленні до 16:00

Крем Pro You Coenzyme Q10 Cream з коензимом

Крем на основі масла Ши з Coenzyme Q10 у поєднанні з вітамінним коктейлем (С, Е) фруктових олій має потужну антиоксидантну дію, захищає шкіру від агресивних чинників середовища, в тому числі від сонячної радіації, повноцінно відновлює клітини шкіри, колагенові й еластинові волокна. Завдяки своєму складу, крем зменшує явища сухості, роздратування, гіперчутливості шкіри. Підходить для сухої, гіперреактивної, «втомленої», особливо вікової шкіри. 

ЯКІ ПРОБЛЕМИ ВИРІШУЄ 

  • Живить і оздоровлює шкіру
  • Уповільнює процеси старіння
  • Підвищує тонус шкіри
  • Розгладжує зморшки
  • Вирівнює тон і рельєф шкіри
  • Прискорює регенерацію 

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ

Крем Pro You Coenzyme Q10 Cream з коензимом

  • Коензим Q10 (Coenzyme Q10) - стимуляція фібробластів і колагену, що уповільнює появу зморшок та інших вікових змін шкіри.
  • Колаген (Collagen) - добре зволожує шкіру, працює на її пружність, захищає від стресових факторів. Створює на шкірі тонкий захисний бар'єр, що всмоктує і утримує вологу, але ніяк не впливає на внутрішні структури дерми і вироблення природного колагену.
  • Пантенол (Panthenol) - знімає роздратування та заспокоює шкіру.
  • Похідна вітаміну Е (Vitamin E derivative) - стимулює процеси регенерації та оновлення клітин, перешкоджає старінню шкіри, зберігає і підтримує її красу, розгладжує зморшки і дає ефект ліфтингу.
  • Multi Ex BSASM, комплекс рослинних екстрактів і екстракт солодки забезпечують синергетичний ефект для зняття роздратування всередині і зовні шкіри. Зміцнюють стінки судин періорбітальної зони і усувають набряклість. Шкіра стає гладкою, світлою, зникають сухість і гіперемія.
  • Гіалуронова кислота (Hyaluronic acid) – відновлює водний баланс шкіри, рослинний гліцерин створює відчуття шовковистої, гладкої шкіри.
  • Chamomila Recutita (Matricania) Flower Extract – масло ромашки аптечної має бактерицидну і ранозагоювальну властивість, знімає запалення і свербіж при сонячних, термічних опіках і укусах комах. Розгладжує дрібні зморшки, позбавляє від акне і вугрів. Освітлює шкіру обличчя.

УПАКОВКА, БРЕНД 

Об'єм: 60 мл
Pro You Professional, Пд. Корея 

Застосування
  1. Нанести невелику кількість крему на попередньо очищену та протонізовану шкіру.
  2. Розподілити круговими рухами по масажних лініях, злегка масажуючи шкіру обличчя та шиї. 
Відгуки
Лариса Августовна
09.01.2024
У мене чутлива і комбінованашкіра, схильна до акне, 45+. Цей кремчик чудес не робить, але доглядає лагідно, зволожує достатньо як для рутини. Користуюся разом з різними сироватками, тоді ефект кращій.
Администратор
10.01.2024
Ларисо, дякуємо, що поділилися з нами враженнями від крему, приємно, що засіб чудово доповнив Вашу б'юті-рутину.
Cяйної шкіри та компліментів 24/7 в Новому році
Іванка
15.07.2022
Я просто закохалася в цей кремчик! Дуже подобається як наповнює шкіру та відновлює її. Близько місяця користуюсь і за цей час помітила, що шкіра стала плотнішою та більш гладенькою. Також дуже доречно в пригоді стали голубі ваші патчі хедісон. Не часто так попадаю на косметику, щоб прямо все, що купила так вразило.
Тоня
27.03.2021
Тоже очень понравился этот крем с коэнзимом. Необычный, плотный, хорошо впитывается, сразу поднимает упругость и вообще хорошо носится. Смогла поистине оценить как работает с сывороткой. И ещё мне нравятся прою маски ежедневки, люблю разнообразие)
Написати відгук
Хіти продажів