Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Ліфтинг-сироватка від мімічних зморшок для зони навколо очей Dr.HEDISON Time Control Lifting Еyе Serum

  • Бренд: Dr.HEDISON
  • Модель: 12109000 | У наявності
Основні характеристики
Об`єм: 50 мл
Тип шкіри: Вікова, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха, Усі типи, Чутлива
Вік: 30-40, 40 +
Ефект: Антивіковий, Від зморшок, Від темних кіл та набряків, Зволоження, Ліфтінг
У складі: Аденозин, Антиоксиданти, Ацетил Гексапептид-8, Гіалуронова кислота, Колаген
2 020 грн
купити в один клік
Про компанію
Всі товари сертифіковано
Доставка
Відправляємо того ж дня при замовленні до 16:00

Ліфтинг-сироватка від мімічних зморшок для зони навколо очей
Dr.HEDISON Time Control Lifting Еyе Serum

Шкіра в периорбітальній зоні неймовірно тонка і потребує зовсім інших текстур і активів, ніж щільна шкіра інших ділянок обличчя. Професійна ліфтинг-сироватка від інноваційного бренду Dr.HEDISON закриває всі потреби шкіри навколо очей завдяки вмісту пептидів, ресвератролу і легко засвоюваної форми ретинолу. Time Control Lifting Eye Serum активно бореться з віковими змінами, має легку гелеподібну текстуру, яка насичує шкіру компонентами, що значно підвищують її пружність та еластичність, і позбавляють від дрібних зморшок шляхом дбайливого пілінгу. 

Сироватка завоювала стабільне місце в списку рекомендацій від південнокорейських косметологів і пластичних хірургів як абсолютний MUST-HAVE для домашнього постпроцедурного догляду.
Раді повідомити, що бренд оновив дизайн легендарної сироватки і тепер вона доступна для замовлення в новій витонченій, мінімалістичній біло-синій упаковці!

ЯКІ ПРОБЛЕМИ ВИРІШУЄ

  • Підтягує шкіру і покращує її еластичність
  • Знімає набряклість і усуває ознаки втоми
  • Згідно з клінічними випробуваннями засіб зменшує вираженість мімічних зморшок на 80%
  • Пептид-міорелаксант ацетил-гексапептид-8 стирає сліди мімічної активності, розгладжуючи зморшки
  • Надає м'якості, пружності та сяйва епідермісу навколо очей
  • Завдяки своїй легкій текстурі підходить усім типам шкіри, включно з комбінованою та жирною

Рекомендація косметолога: Сироватка відмінно підходить для всіх типів шкіри, але в разі, якщо Вас турбує проблема надмірної сухості в зоні навколо очей і не вистачає зволоження, рекомендуємо звернути Вашу увагу на засоби з більш живильною текстурою, наприклад Wrinkle Peptide Eye Cream від Pro You Professional або BIO ANTIAGING PDRN EYE CREAM від DERMALINE.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ

  • Ацетил гексапептид-8 (Acetyl Hexapeptide-8) - здатний після нанесення на шкіру проникати в базальний шар епідермісу стимулюючи закінчення нервових терміналів на розслаблення мімічних м'язів, усуваючи основну причину виникнення мімічних зморшок – їх перенапруження
  • Ресвератрол (Resveratrol) - успішно захищає шкіру від негативного впливу вільних радикалів, стимулює імунну систему, сповільнює процеси старіння, активізує вироблення еластину і колагену, має протизапальну властивість, покращує структуру і зовнішній вигляд шкіри.
  • Ретиніл пальмітат (Retinyl Palmitate) - потужний антиоксидант, похідний актив вітаміну А. Сприяє інтенсивній регенерації клітин шкіри, активує синтез колагену в епітеліальній тканині і знижує ознаки старіння. Підвищує пружність і еластичність шкіри, усуває дрібні мімічні зморшки, зменшує вираженість глибоких зморшок. Освітлює пігментні плями, відлущує ороговілий шар шкіри.
  • Аденозин (Adenosine) - активізує вироблення колагену й еластину, поліпшує мікроциркуляцію, що зі свого боку допомагає ефективно розгладжувати мімічні зморшки.
  • Гідролізований колаген (Collagen) - сприяє відновленню пружності та еластичності шкіри, зволоженню і поліпшенню її вологоутримувальних властивостей, а також розгладженню мімічних зморшок.

УПАКОВКА, БРЕНД

Об `єм: 50 мл
Dr. Hedison, Південна Корея, преміум-клас

Застосування
  1. Очистіть шкіру обличчя.
  2. Нанесіть ліфтинг-сироватку та розподіліть засіб легкими рухами від внутрішнього до зовнішнього кута ока.
Характеристики
Объемы
Об`єм 50 мл
Відгуки
Даша
31.01.2024
Задоволена засобом на всі сто. М'який, не подразнює, легко наноситься. Має ніжну текстуру, після нанесення не викликає відчуття жирності чи липкості на моїй комбінованій шкірі. Вранці шкіра гладенька з рівним тоном.
Інна
26.01.2024
Лагідна текстура, дуже зручно розподіляється по обличчю. Загалом сироватка зволожуюча та трохи ліфтингова. Зморшки злегка прибирає, вигляд стає трохи свіжішим через загальній доглянутий стан шкіри.
Вікторія
14.01.2024
Приємна текстура, гарно зволожує , після неї не треба наносити крем. Беру вже другий тюбик. Подразнення нема, шкіра більш пружна, мені сподобалось ,ще йКорейський бренд.Дякую за подарунки )
Написати відгук
Хіти продажів