Шоу-рум
Пн-пт - 10:00 до 16:00
Телефон
+38 068 385-63-03
- У кошику лежить подарунок!

0 грн

Зробити замовлення
Корейська професійна косметика

Сироватка від мімічних зморшок з ефектом ботулотоксину PRO YOU Wrinkle BTX Ampoule 8 мл + Мезоролер 0.5 мм

Основні характеристики
Комплект в шт: 8 процедур
Тип шкіри: Вікова, Для чоловіків, Жирна, Комбінована, Нормальна, Суха, Усі типи, Чутлива
Вік: 30-40, 40 +
Ефект: Антивіковий, Від зморшок, Зволоження, Ліфтінг, Регенерація, Салонний догляд вдома
У складі: Аденозин, Антиоксиданти, Ацетил Гексапептид-8, Бета-глюкан, Гіалуронова кислота, Пептиди, Поліглутаміновая кислота, Центелла азіатська
1 287 грн
1 513 грн
купити в один клік
Про компанію
Всі товари сертифіковано
Доставка
Відправляємо того ж дня при замовленні до 16:00

Сироватка-міорелаксант проти мімічних зморшок на основі ацетил-гексапептиду-8
Pro You Wrinkle BTX Ampoule з ефектом ботоксу
+ мезороллер з титановими позолоченими голочками і лазерною заточкою ZGTS 0,5 мм в комплекті. 

 

Боїтеся робити ін'єкційні процедури (ставити ботокс)? А звичайні креми не дають результату... щоб усунути зморшки без ін'єкцій необхідно розуміти їхнє походження.

Основною причиною мімічних зморшок є перенапруження м'язів обличчя – посмішки, сум, радість. У відтворенні міміки обличчя всього задіяно 36 м'язів, з них для посмішки людина використовує 12, а для вираження суму 11 м'язів. Перенапруження м'язів, якого не уникнути провокує зморшки, як дрібні, так і глибокі заломи, які звичайні креми неспроможні просто так розгладити, адже проблема не в самому положенні шкіри, а в перенапруженому м'язовому каркасі обличчя. Щоб ефективно боротися саме із проблемою, що провокує появу зморшок експертами-технологами бренду PRO YOU Professional була розроблена сироватка, яка усуває спазм мімічних м'язів обличчя.

Основним активним компонентом сироватки є гексапептид 8, який відповідає за розслаблення мімічних м'язів. Пептид частково блокує нервову передачу
м'язових скорочень, впливає на нервову провідність шкіри, розслаблює м'язи обличчя та розгладжує мімічні, статичні, а також тонкі зморшки.

Ефект помітний вже після першого використання у комплексі з мезоролером. А якщо використовувати сироватку як самостійний догляд, ефект проявиться вже через 10 днів, вона діє накопичувально і набагато м'якше, ніж сам ботулінічний токсин. Сироватка звісно не заморозить Вашу міміку на 8 місяців. Але це відмінна альтернатива, якщо у Вас є протипоказання до ін'єкційних препаратів, або лякають голки та ін'єкції. Можна доглядати шкіру вдома і розслабити м'язи обличчя без зайвих зусиль.

Що робить її такою унікальною? До складу входить великий комплекс високоефективних пептидів, таких як ацетил гексапептид-8, олігопептид-1, трипептид-1 міді, а також зволожуючі компоненти lipidure-PMB, колаген, бетаїн та гіалуронова кислота, запатентовані комплекси екстрактів рослинного походження Multi ex BSASM і skin plus calm.

Для приголомшливого ефекту спробуйте професійний набір сироватка-міорелаксант (розслаблює мімічні м'язи) + мезороллер для домашнього застосування для кращого проникнення сироватки в глибокі шари шкіри та стимуляції синтезу колагену й еластину.

Мікронідлінг, або мезотерапія - це множинне пошкодження поверхні шкіри маленькими голками. Мезоролер – це професійний прилад, що має барабан, який обертається з великою кількістю голок різної довжини на собі і різною заточкою. Мезоролер – це навіть близько не так травматично, як Вам здається — адже голки нереально дрібні й тонкі, деякі з них діаметром вужчі ніж пори на нашому обличчі. Для шкіри корисна будь-яка мікротравма, вона запускає природний процес регенерації.

ЯКІ ПРОБЛЕМИ ВИРІШУЄ

  • Блокує надмірну активність міміки
  • Стирає м'язову пам'ять, усуваючи мімічні зморшки 
  • Дарує шкірі інтенсивний ліфтинг-ефект
  • Активно діє, без побічних ефектів та незручностей у міміці обличчя, як при ін'єкціях
  • Складається тільки з натуральних компонентів, екстрактів та нейропептидного комплексу
  • ​Ефект помітний навіть після 1 прокатки з мезоролером

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ

  • Ацетил гексапептид-8 (Acetyl Hexapeptide-8) – відомий пептид, що прекрасно себе зарекомендував. Його дія заснована на розслабленні м'язів обличчя, що зменшує мімічні зморшки і уповільнює появу нових, сприяючи збереженню молодості шкіри. Ефект зменшення зморшок проявляється мінімум через 10 днів і далі працює накопичувальний ефект, проникаючи в базальний шар епідермісу. Компонент уповільнює провідність нервових імпульсів, розслаблює м'язи, запобігає появі нових зморшок, сприяє зменшенню глибини і кількості вже наявних. Його дія схожа з дією ботулотоксину, так як Ацетил гексапептид-8 отриманий з білка, виявленого в ботоксі, але він не має побічних ефектів – мімічна діяльність не припиняється і зберігається природний вираз обличчя.
  • Трипептид-1 міді і олігопептид-1 (Copper tripeptide-1 and oligopeptide-1) реструктурують шкіру – відновлюють її структуру та функції. Прискорюють ріст кератиноцитів, підсилюють синтез колагену, ущільнюють шкіру, покращують її еластичність і пружність, скорочують зморшки, фотоушкодження та вирівнюють пігментацію, очищають шкіру і покращують її захисний бар'єр, зменшують прояв вікових змін.
  • Гіалуронова кислота і полікватерній-51 (Hyaluronic Acid and Polyquaternium-51) зволожують шкіру, перешкоджаючи втраті вологи. Полікватерній-51, він же Ліпідур, має здатність утримування води в 2 рази вище, ніж у гіалуронової кислоти. Це допомагає розгладити грубу шкіру, зробити її більш м'якою і шовковистою. Ліпідур схожий за властивостями з натуральним зволожуючим фактором NMF (Natural Moisturizing Factor), який захоплює воду і зберігає її в роговому шарі. Завдяки тому, що Ліпідур має ліпофільну природу (любить жири), він зміцнює захисний ліпідний шар і скорочує обсяг транс-епідермальної втрати води. Така подвійна дія швидко полегшує стан сухої і збезводненої шкіри.
  • Запатентовані рослинні комплекси Ex BSASM, Multi EX Magnotics (Patented plant complexes Ex BSASM, Multi EX Magnotics) (культура стовбурових клітин орхідеї каллус), алантоїн, пантенол і аденозин – значно покращують структуру шкіри, насичують її вітамінами, сприяють швидкій регенерації і захищають її від несприятливого впливу зовнішнього середовища.

УПАКОВКА, БРЕНД

Об `єм: одна ампула 8 мл
Мезороллер для домашнього застосування ZGTS з довжиною голочки 0,5 мм, титанові позолочені голки з лазерним заточуванням.

Pro You Professional, Пд. Корея

Застосування

У домашньому догляді дану сироватку найзручніше використовувати ввечері.

  1.  Ретельно очистіть шкіру обличчя від забруднень, протріть дезинфікуючим розчином.
  2.  Нанесіть 2-3 краплі продукту на зони мімічних зморшок (лоб, міжбрівна зона, гусячі лапки, носогубні складки) і розподіліть по шкірі кінчиками пальців делікатними рухами.

face zone for mezoroller

  1. Візьміть підготовлений мезороллер і прокатайте зону нанесення сироватки. Для зручності рекомендується кожну зону прокатувати окремо, згідно класичної схеми по 5 разів.

схема_прокатывания

  1. Результатом буде знерухомлення мімічних м'язів.
  2. Потім сироватку наносимо повторно. Після його вбирання на шкіру наносимо заспокійливий крем, а через деякий час можна нанести крем, який сприяє загоєнню шкіри.
    5. Через кілька годин можливо відчуття "сухості" та "стягнутості" для чутливої ​​і сухої шкіри. Це нормально. Рекомендуємо застосувати Муцин равлики, Арганове масло або Гіалуронову кислоту. За 2 дні шкіра прийде в тонус.
    6. Продезінфікуйте прилад: опустіть валик на 10-15 хвилин в перекис водню або спирт, а потім висушіть і закрийте контейнером.

З якого віку застосовувати? Немає обмежень. Завдяки унікальному складу допускається застосування в залежності від мімічної активності.
Як часто можна застосовувати? Процедура прокатування сироватки з Мезороллером застосовується 1 раз в тиждень.
На скільки вистачає ампули? Ампули вистачає на 8-10 процедур.
Що буде після проходження курсу? Регулярне стирання м'язової пам'яті призведе до розставання з мімічними виразами обличчя: хмурити лоб, щулити очі, зрушувати брови тощо.

Допускається застосування сироватки з апаратами для домашнього догляду. Також можна сироватку використовувати у вигляді окремого доглядового засобу для щоденного застосування курсом 2 місяці (1 ампула).
Не викликає звикання і не має синдрому відміни.

Витрата: одна ампула - на 8-10 процедур.
Сироватка рекомендована із застосуванням Мезороллеру ZGTS для домашнього застосування і з довжиною голочки 0,5 мм.

 

Процедуру рекомендується робити ввечері, щоб не доводилося наносити санскрін на шкіру одразу після мікротравматизації.
Використовувати сонцезахисні креми рекомендуємо вже наступного ранку після прокатки ролером. У період сонячної активності обов'язкове нанесення SPF не менше 40+ протягом тижня після процедури.

УВАГА! Термін придатності мезоролера становить 10-15 процедур залежно від площі застосування.

Характеристики
Объемы
Комплект в шт 8 процедур
Відгуки
Оксана
16.03.2024
Чи можна використовувати при Вагітності дану сироватку ?
Администратор
18.03.2024
Оксано, дякуємо за питання. Сироватку можна використовувати під час вагітності, адже вона містить абсолютно безпечні пептиди у складі, що не впливають на організм під час вагітності та ГВ.

І при цьому не містить у складі активів, що дерматологи не рекомендують використовувати для вагітних: у ньому немає ретинолу, саліцилової кислоти, коєвої кислоти, арбутину, гідрохінону, камфори та ефірних олій, що містять кетони (розмаринова, вербени, шавлії, кропу, іссопу, герані, мускатної шавлії).

Проте, мезоролер протипоказано використувати під час вагітності, тому радимо користуватися сироваткою без використання мезоролера, але ефект буде не таким яскравим, як з ним.
Рита
10.02.2024
Скажіть будь ласка,на скільки використань вистачає мезороллера?
Администратор
12.02.2024
Вітаємо, термін служби мезоролера складає 10 -25 пpoцeдуp, в зaлeжнocті від інтeнcивнocті зacтocувaння, плoщі пpoкaтувaння і тoвщини шкіpи.
Анна Д.
23.01.2024
Чудова сироватка, приємно пахне та зволожує шкіру.Мезоролер ще не до кінця зрозуміла, але використовую регулярно.
Підкажіть, будь ласка, чи можна використовувати даний ролер для шкіри голови?
Администратор
23.01.2024
Вітаємо, дякуємо за такий приємний відгук. Так, звичайно мезоролери для волосистих ділянок голови для прокатки вдома найчастіше мають розмір голок 0,3-0,5 мм. Даний мезоролер має довжину 0.5 мм, тому можна сміливо ролером користуватись під спеціальну сироватку для шкіри голови.
Написати відгук
Хіти продажів